Opvang

Zoekt u kinderopvang?

Kober biedt

Goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt. U kunt kiezen uit:

  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kleine groepen met eigen vaste pedagogisch medewerkers. Naast natuurlijk veel aandacht voor een goede verzorging ook heel veel speelplezier.
  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): Opvang voor schooltijd, na schooltijd en/of in de vakanties. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, fotografie, kunst, enzovoorts. Altijd in de buurt van uw school.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Opvang bij een ander gezellig en gastvrij gezin. Kleinschalig en flexibel. Onze gastouders voldoen aan hoge eisen en worden door ons goed begeleid. Wilt u zelf gastouder worden? Bel ons dan!

Al meer dan 8500 kinderen maken gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kindercentra. Wij rekenen graag voor u uit wat kinderopvang in uw situatie kost. Bel: (076) 504 56 03 of mail: serviceteam3@kober.nl.

Kijk ook eens op www.kober.nl.

Kober kinderlunch

Overblijven is leuk én gezellig! Net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans tussen de middag te eten, zich uit te leven of juist tot rust te komen en hun verhaal te vertellen. De primaire taak van de professionele groepsleiding en de vrijwilligers is klaar te staan voor de kinderen. De kinderen kunnen zichzelf zijn en houden rekening met elkaar.

De school heeft het overblijven uitbesteed aan Kober kinderlunch. In nauwe samenwerking met school organiseren wij een gezellige én ontspannen lunchpauze voor uw kind(eren).

Aanmelden overblijven

Op de website van de Kober groep (www.kober.nl) vindt u via de locatiezoeker (zoeken op naam van de school) alle actuele overblijfinformatie. Ook vindt u hier informatie hoe u zich kunt aanmelden voor het overblijven en hoe de betaling is geregeld. Heeft u vragen? Neem contact op met de overblijfcoördinator of bel of e-mail Kober kinderlunch: (076) 504 56 12 of overblijven@kober.nl.

Heeft u vragen?

Bel Kober kinderlunch: (076) 504 56 12.